Pusťte se s námi do lahodného receptu a uvařte si #HamiPoItalsku
Krok první Mixujeme
Lístky bazalky pečlivě umyjeme, osušíme a vložíme do mixeru spolu se dvěma polévkovými lžícemi ricotty, trochou extra panenského olivového oleje, piniovými oříšky a dvěma lžicemi horké kojenecké vody a vše rozmixujeme.
Upozornění: pokud jste ořechy ještě nezaváděli, pak je vynechejte a přidejte trochu více oleje.
Krok druhý Vaříme těstoviny
Hami Viaggio d’Italia dětské BIO těstoviny kachničky uvaříme v kojenecké vodě dle návodu uvedeného na obalu.
Věděli jste, že..? Hami Viaggio d´Italia dětské BIO těstoviny jsou vyrobeny z vysoce kvalitní tvrdé BIO pšenice semoliny, kterou pečlivě vybíráme u italských farmářů z oblasti Apulie a Toskánska, kde se rodí ta nejkvalitnější pšenice na našem kontinentu. Těstoviny jsou zcela bez konzervantů a umělých barviv dle zákona a jsou obohaceny o vitamín B1.
Krok třetí Podáváme
Hotové “al dente” těstoviny smícháme s hotovým pestem a podáváme.
Pro děti starší 2 let můžeme přidat lžíci strouhaného parmezánu.