Uvařte pravou italskou polévku "vellutata di carote con semolina" a bříško vašeho malého jedlíka vám poděkuje!
Krok první Vaříme mrkvičku
Mrkev očistíme, nakrájíme na kousky a uvaříme ve 250 ml kojenecké vody - cca 20 minut.
Krok druhý Mixujeme
Vývar slijeme a zeleninu následně rozmixujeme s 2 lžičkami Hami Viaggio d’Italia dětské nemléčné BIO kaše krupicové a několika polévkovými lžícemi vývaru, dokud nedosáhneme krémové konzistence.
Věděli jste, že...? Hami Viaggio d’Italia dětská nemléčná krupicová BIO kaše je vyrobena z vysoce kvalitní tvrdé BIO pšenice semoliny, kterou pečlivě vybíráme u italských farmářů z oblasti Apulie, kde se rodí ta nejkvalitnější pšenice na našem kontinentu. Kašička je zcela bez konzervantů a umělých barviv dle zákona a je obohacena o vitamín B1.
Krok třetí Podáváme
Na závěr přidáme lžičku olivového oleje.
Tip1: Pro děti starší 2 let můžeme přidat i trochu strouhaného parmezánu.
Tip2: Nemléčné dětské kašičky mají složení připraveno tak, že je není potřeba vařit – stačí přidat převařenou kojeneckou vodu o teplotě max. 40 °C nebo přidat do teplého pokrmu.