Je čas zahájit hodinu vaření! Připravte si kuchařské čepice, zástěry a vařečky a pusťte se do díla. Za asistence svého kuchtíka uvařte třeba kaši s jablečným pyré.
Krok prvníPříprava jablek na pyré
Očištěné a oloupané jablko nakrájíme na kousky a uvaříme do měkka (10 až 15 min). Necháme zchladnout a rozmixujeme v mixéru.
V případě, že zrovna nemáte domácí ovoce, můžete se spolehnout na naše ovocné přesnídávky.
Krok druhýPříprava pyré
Přidáme 4 až 5 lžic vody z vaření anebo vychlazené převařené kojenecké vody. Pokračujeme v mixování, dokud nevytvoříme hladké pyré.
Krok třetíUvaříme kaši a vmícháme hotové pyré
Dle návodu připravíme dětskou kaši, do které následně vmícháme hotové pyré a trochu skořice.
Sladká měkčí jablka se lépe vaří